چرا سایت های خبری با وجود محتوای تکراری جریمه نمی شوند؟
پارس وب سرور
نوشته شده توسط : بهین مبتکران

 

Duplicate Content

محتوای تکراری یا Duplicate Content

 

اما چند سالی است که گوگل تصمیم گرفته تا این محتواها را کنترل کند و از انتشار مطالب تکراری و کپی شده جلوگیری کند. به همین خاطر، قوانینی برای ثبت اطلاعات در سایت ها وضع کرد که با نام  Duplicate Content شناخته می شود و صاحبان سایت ها را ملزم به تبعیت از این قوانین می کند. در صورتی که مطلب وارد شده در سایت، تکراری قلمداد شود، سایت توسط گوگل جریمه شده و رتبه آن بسیار پایین می آید. زیرا مطالب تکراری چند مشکل برای گوگل به وجود می آورند؛

 

برای آگاهی بیشتر در مورد دیگر خدمات آژانس دیجیتال مارکتینگ بهیدو همین حالا با ما تماس بگیرید .

 

مشکل اول اینکه گوگل تشخیص نمی دهد کدام متن، متن اصلی است و برای محاسبه اعتبار متن ها دچار سردرگمی می شود. مشکل دیگری که گوگل با آن مواجه می شود، این است که موتورهای جستجو نمی دانند کدام مطلب را در صفحه اول برای جستجوگر ثبت کنند و همین موضوع، بعدها برای گوگل مشکل ساز می شد چرا که عدالت در آن رعایت نمی شود.

بیشتر بدانید :  چگونگی تاثیر طراحی وب بر بازاریابی محتوا

البته گوگل به تازگی امکانی را ایجاد کرده که بتواند مطالب تکراری را مدیریت کند. این کار به این صورت انجام می گیرد که از بین سایت هایی که یک مطلب معین را انتشار داده اند، سایتی که از بقیه معتبرتر است و تعداد بازدید بیشتری دارد را به عنوان مرجع متن در نظر می گیرد. علاوه بر این، زمان نوشتن هر مطلب را چک می کند و سایتی که زودتر از باقی سایت ها درج مطلب کرده است را به عنوان مرجع و متن اصلی در نظر می گیرد.

اما تصمیمی که گوگل گرفت، برای سایت های خبری و فروشگاهی که مجبور بودند محتوا و محصول خود را حتی به شکل تکراری در فضای اینترنت عرضه کنند، مشکل ساز شد. شکی نیست که رسالت سایت های خبری ،اطلاع رسانی و انتشار اخبار روز است و همه سایت ها، امکان اینکه خبرنگاری استخدام کنند تا خبر را دوباره بنویسد ندارند. بنابراین مجبور شدند تا این قانون را به روش هایی دور بزنند و بتوانند بدون تنزل رتبه سایت خود، مطالب شان را انتشار دهند.

این قوانین که با نام جهانی Duplicate Content شناخته می شود، مواردی دارد که هرگونه مطلب تکراری و همسانی را گزارش می کند. یعنی اگر شما مطلبی را یک بار یا موبایل و بار دیگر با کامپیوتر از یک ID ارسال کنید، این مطلب کپی محسوب می شود و جریمه های سنگینی برای آن درنظر گرفته می شود. حتی اگر ۲ نوشته از صفحات مختلف یک سایت منتشر شده باشد، این اشکال پیش خواهد آمد و کسی که اطلاعات را وارد سایت می کند، باید از روش های جلوگیری از شناسایی گوگل با خبر باشد. در غیر این صورت، حتی اگر بهترین محتواها را هم در اینترنت تولید کند و سایت های دیگر از آن کپی کنند، ارزش نوشته روز به روز پایین تر می آید و رتبه سایت بدون در نظر گرفتن اینکه این مطلب نسخه اصلی است، از بین می رود.

بیشتر بدانید :  چه چیزی باعث ایجاد یک طرح خوب برای صفحه اصلی سایت می شود؟

 

حال، با روش هایی آشنا می شویم که با استفاده از آن ها می توانیم از کپی شدن متن هایمان جلوگیری کنیم و امکان هرگونه سواستفاده از مطلب خود را از بین ببریم.

  • روش ریدایرکت با کد ۳۰۱

وقتی مجبورید محتوایی تولید کنید که شبیه آن در فضای وب موجود است، مانند وقتی که می خواهید خبری که یک ساعت پیش منتشر شده را در سایت خبری خود قرار دهید، می توانید مطلب را به متن اصلی خبر ریدایرکت کنید. با این کار، گوگل میداند که شما قصد ربودن اثر به نام خود و گول زدن آن را ندارید و برای تعیین اعتبار و رتبه سایت ها دچار مشکل نخواهد شد.

 

  • روش استفاده از canonical

استفاده از تگ  canonical یکی از روش هایی است که به وسیله آن میتوان خبرها و مطالب دست دوم را به مطالب دست اول پیوست کرد. یعنی به جای اینکه همه صفحات تکراری که متن شما با آن همسان است را ایندکس کنید، تنها یک صفحه را به عنوان مرجع امن خود انتخاب می کنید. علاوه بر این، توجه داشته باشید که پس از انتشار هر متن در گوگل، گزینه request indexing  را فعال کنید تا گوگل را از اصل بودن متن خود آگاه کنید.

Duplicate Content

محتوای تکراری عامل دریافت پنالتی و جریمه گوگل

 

  • روش بازنویسی متن:

شکی نیست که مطالب تکراری درج شده در اینترنت، همگی امکان این را داشته اند که بازنویسی شوند و تولید کننده محتوا با کمی تغییر در کلمات و جملات و پاراگراف ها، می توانست متنی جدید ایجاد کند تا از جرایمی که Duplicate Content  برای مطالب تکراری در نظر گرفته است، فرار کنند و جریمه ها و پنالتی های گوگل را دریافت نکنند.

بیشتر بدانید :  10 نکته برای بهینه سازی محتوای مبتنی بر SEO

حتی سایت های خبری که امکان تغییر در محتوای کلی خبر را ندارند، میتوانند درصدی از کلمات و ساختار متن را طوری تغییر دهند که آسیبی به اصل خبر وارد نشود. با این حال، روش های ذکر شده نیز میتواند یاری گر محتواگذار باشد تا بتواند رتبه سایت خود را هرچند با اخبار  یا مطالب تکراری حفظ کند.

در نتیجه، آنچه که برای داشتن یک سایت با رتبه بالا به آن نیازمندیم، متن هایی جذاب و یونیک است که خواننده با دیدن عنوان ها و سرفصل های آن به خواندن مطلب جذب شود و برای خواندن ادامه مطلب نیز رغبت داشته باشد. به این ترتیب، مدت زمانی که هر کاربر برای خواندن متن مفید ما در فضای اینترنت سپری می کند، برای ما به عنوان امتیاز تلقی می شود و هر چه خوانندگان بیشتری به سایت یا صفحه مورد نظرمان هدایت شوند، رتبه سایت نیز بالاتر می رود.

پس نکاتی که برای Duplicate Content یا محتوای دوگانه در نظر گرفتیم، برای سایت هایی بود که توان رقابت با متون جدید را نداشتند و به نوعی مجبور بودند مطالبی را درج کنند که قبلا از آن استفاده شده است. به نظر می رسد این سیاست گوگل برای شناسایی اصل اثر و رعایت قانون کپی رایت مفید واقع شده و در حال حاضر، همه سایت هایی که نیاز به رتبه بالا برای دیده شدن دارند، در حال بهینه سازی مطالب خود و رعایت قوانین سئو هستند تا بتوانند با سایت های جدید رقابت کنند.

Duplicate Content

استفاده از محتوای یونیک و جدید برای جلوگیری از نشر محتوای دوگانه




:: موضوعات مرتبط: بازاریابی و تولید محتوا , ,
:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 دی 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: